Temps enrere vaig començar a escriure reflexions en un blog personal, allò de pensar en veu alta. Amb el temps i per la meva afició a la fotografia s'ha anat transformant en un espai on comparteixo els meus treballs fotogràfics.

dijous, 28 d’abril de 2011

Tango 4cames, 2cossos, 1cor


Somnia i deixa't emportar per un espectacle de dansa i música que et transporta a l'apassionat i apassionant imaginari d'Astor Piazzolla.

La companyia de dansa palamosina CobosMika i els músics del Quartet Gerió, han fusionat els seus mons artístics per dur a terme aquesta col·laboració homenatge al tango i a un dels seus referents més universals en un discurs poètic que captivarà a l'espectador.

Tango 4cames,2cossos,1cor és una proposta interdisciplinar que investiga nous moviments híbrids entre el contemporani i el tango argentí i que ofereix al públic l'experiència de gaudir del llenguatge coreogràfic explosiu i virtuós de CobosMika amb la musica en directe de partitures inèdites d'Astor Piazzolla.

2 comentaris:

  1. magnífiques fotos Jordi, tot un joc de llums i moviments esplèndidament captats per la teva sensibilitat.

    ResponElimina
  2. Molt maques nanu! sobretot les que tenen l'escala de fons, que entre els cossos i la forma de la llum de les escales fan unes línees genials

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...