Temps enrere vaig començar a escriure reflexions en un blog personal, allò de pensar en veu alta. Amb el temps i per la meva afició a la fotografia s'ha anat transformant en un espai on comparteixo els meus treballs fotogràfics.

Projecte Fluvià

Amb els companys d'AconTrallum, en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran he iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà.
 • La diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.
 • La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern.
 • La diversitat en la vida al seu entorn: Les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.
 • Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho. 

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres. A mida que vagi evolucionant el podreu seguir en aquesta pàgina del meu blog.


Podeu anar a les entrades  tot clicant sobre de les imatges.

La capçalera:  Des del naixement fins a Les Preses. La Vall d’en Bas, Hostalets d’en Bas, paisatge de muntanya, salts d’aigua, les masies del voltant del riu, agricultura i ramaderia, turisme rural, ...

El Rec de la Coromina
Viure a pagès (1)
Viure a pagès (2)

Tram alt: Des de Les Preses fins a Besalú. El pas per la ciutat d’Olot, els parcs urbans, carrers que el creuen, pas per polígons industrials, salts d’aigua a Sant Joan Les Fonts, el pont medieval de Besalú. Feta a Manises

Tram mig: De Besalú a Bascara: El Ser s’hi afegeix en una zona molt bonica, la central elèctrica de Serinyà  el camping d’Esponellà, L’entrada d’aigua que ve de la platja d’Espolla, .... 

Tram baix: De Bàscara a Sant Pere pescador, el pas per l'Alt Empordà abans de arribar a la Mar Mediterrània


La desembocadura: De Sant Pere Pescador al mar. Els Aiguamolls de l’Empordà, la platja, el bany, l’estiu, el kaisurf, ...


La Gola del Fluvià


Blaus o vermells6 comentaris:

 1. Bona sort en aquest gran viatge... i molta foto!

  ResponElimina
 2. Un projecte molt interessant. Us aniré seguint pel blog.

  ResponElimina
 3. Sera molt interesant seguir el vostre treball,Jordi. Boma sort a tots!

  Una abraçada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Jordi.

   Moles històries i seguramen n'apendrem molt. Esperopoder-ho anar compartint amb tots vosaltres.

   Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...